”Modern Family” – stora vinnare på Emmy-galan

Foto: Mark J. Terrill

”Modern Family” plockade hem hela fem statyetter, bland annat för bästa komediserie, medan storfavoriten ”Mad Men” (läs mer om den statistroll som auktioneras ut) fick nöja sig med en, om än ett åtrovärt pris för bästa dramaserie vilket de gjorde för fjärde året i rad.

Annars var det många förstagångsvinnare, där bland annat Martin Scorsese som vann regipriset för ”Boardwalk empire” (rekommenderas starkt av undertecknad), och Kate Winslet fick pris för sin huvudrollsprestation i ”Mildered Pierce.”

Sveriges enda möjliga Emmy-vinnare var Joel Kinnaman med sin serie ”The killing”, som var nominerad i sex kategorier, men något pris blev det aldrig.

Emmy-galans kanske största utropstecken handlade emellertid aldrig om någon vinnare.

Charlie Sheen – med skandaler som avlöst varandra i färskt minne – äntrade scenen för att dela ut pris till bästa manlige komediskådespelare. Och han gjorde ett oväntat tacktal till ”Two and a half men”-teamet.

Jag vill passa på att lätta mitt hjärta och säga ett par ord till alla som är här från ”Two and a half men”. Av hela mitt hjärta önskar jag er all lycka inför kommande säsong. Vi tillbringade åtta underbara år ihop och jag vet att ni kommer att fortsätta göra fantastisk tv, sade han.

Av: Tommy

Annonser
Taggad , ,

En tanke på “”Modern Family” – stora vinnare på Emmy-galan

  1. […] bästa dramaserie. Även Charlie Sheen gjorde entré där han höll ett oväntat tacktal. Läs mer på Parbloggen. Like this:GillaBli först att gilla denna post. Kategorier:Film […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: