PS Vita – stor lansering om en vecka

Playstation Vita lanserades i Japan i fjol, och om en vecka släpper Sony deras bärbara monster även i Europa och Sverige. Den 22 februari för att vara mer exakt, och Sony satsar mer pengar på marknadsföring än de gjort för någon annan konsol, Playstation 3 inräknat. Hela 50 miljoner dollar lägger de på deras stora PR-kampanj, och en hel del har gått åt för att göra denna reklamvideo för Playstation Vita.

The hype is on! Men vilka lanseringsspel ser intressantast ut?

Uncharted: Golden Abyss är konsolens stora flaggskepp, med fantastisk grafik och ett gameplay som verkligen sägs kännas ”Uncharted” som vi lärt känna det som till Playstation 3. Emellertid är det inte Naughty Dog som stått för utvecklingen denna gång, utan Sony Bend, men enligt svenska Gamereactor är spelet riktigt bra med en tight kontroll, snygg grafik och bra röstskådespelare, även om de saknar ett multiplayer-stöd. Spelet skall också utnyttja Playstation Vitas hårdvara på ett ypperligt sätt. Svenska Eurogamer är dock inte lika imponerade, utan klagar på utdragna transportsträckor, men menar att äventyret ändå är storslaget.

Personligen är jag emellertid mest nyfiken på Escape Plan som jag skrivit mer omJoypad. Svart humor, galna upptåg och en jäkla massa pussel. Att det sedan bara kommer att kosta en spottstyver på PSN (eller SEN som det heter nu) gör inte saken sämre. Kika gärna på trailern nedan, spelet kommer att vara grymt!

Annonser
Taggad , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: